Yrittäjäkurssi verkossa maahanmuuttajille

Selkokielinen yrittäjäkurssi verkossa:
Starttivalmennus maahanmuuttajille 4 kk

Maahanmuuttajataustaisille tarkoitettu yrittäjäkurssi selkosuomeksi on suunniteltu sinulle, jonka äidinkieli ei ole suomi, mutta osaat jo jonkin verran suomen kieltä. Olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet juuri perustanut oman yrityksen. Kurssit on tarkoitettu kaikille iästä, sukupuolesta, koulutustaustasta, kansallisuudesta ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Saat kurssilla lisätietoa yrityksen perustamisesta ja yrittäjänä toimimisesta Suomessa. Lataa esite tästä.

Yrittäjäkurssi maahanmuuttajille

Voit aloittaa kurssin silloin kun sinulle parhaiten sopii: uudet yrittäjäkurssit alkavat verkossa jokaisen kuukauden alussa eli pääset aloittamaan jo ilmoittautumiskuukauttasi seuraavan kuukauden kurssilla. Jokainen hakija haastatellaan riittävän suomen kielen taidon varmistamiseksi. Kurssin kesto on 4 kk. Verkkokurssille osallistuminen ei edellytä erityisiä tietoteknisiä taitoja, vaan perustaidot riittävät. Tarvitset joko älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja internetyhteyden. Kurssi ei ole itsenäisesti suoritettava, vaan kurssilla on livewebinaareja eli verkkotapaamisia, erilaisia liiketoiminnan suunnittelua tukevia tehtäviä ja oma valmentajasi auttamassa sinua ja antamassa myös henkilökohtaista ohjausta. Näin saat parhaat opit yrittäjyydestä.

Kurssilla käydään läpi kaikki yrityksen perustamisessa huomioitavat seikat. Saat henkilökohtaista verkko-ohjausta liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelmien laatimiseen.

Yrittäjäkurssin sisältö:
• Omasta osaamisesta liikeidea
• Markkinat, asiakaskohderyhmät, kilpailutilanne, yhteistyökumppanit
• Myynti ja markkinointi
• Yritysmuodon valinta. Verotuksen ja arvonlisäverotuksen perusteet
• Kannattava liiketoiminta: hinnoittelu, kannattavuuslaskenta, rahoitus
• Yrittäjän velvoitteet
• Yrityksen perustamistoimet
• Yrittäjän sosiaaliturva

Saat kaiken tämän:
oma valmentaja, joka on aina kokenut kouluttaja ja yrittäjä itsekin
henkilökohtaista ohjausta yritysidean hiomiseen ja liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelman laatimiseen
tunnukset uudenaikaiseen verkko-oppimisympäristöön
todistuksen starttirahaa varten yrittäjäkoulutuksen suorittamisesta

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kurssin hinta on 400€ (sis. alv. 24%) per osallistuja. Kurssimaksu maksetaan ennen osallistumista. Kurssimaksu on yrityksen kirjanpidossa verovähennyskelpoinen kustannus.
Peruutus- ja maksuehdot