Skip to main content

Starttivalmennus Oy

Ota yhteyttä

Starttivalmennus tarjoaa yrittäjäkoulutusta ja yrittäjyyden kouluttajapalveluita

Starttivalmennuksen perustaja Sanna Olshin on yksi Suomen kokeneimmista ja osaavimmista yrittäjyyden osaajista. Sanna on työskennellyt yli 20 vuotta yritysten perustajien ja kasvavien pienyrittäjien rinnalla valmentaen yli 4000 yrittäjää!

Starttivalmennus Oy

  • v. 2017 perustettu yritys, jonka toiminta perustuu yrittäjä Sanna Olshinin vankkaan yrittäjyysosaamiseen
  • Sanna on maisteri yrittäjyyden pääaineesta pk-yrittäjyyden kehittämisen koulutusohjelmasta, yritysneuvoja ja pedagogisesti pätevä yritystalouden opettaja.
  • Sanna on työskennellyt yrittäjyyden edistämisen parissa koko 20-vuotisen työuransa: johtanut 10 yrittäjyyden kehittämishanketta, kouluttanut yli 4000 yrittäjää, jalkauttanut yrittäjyyskasvatusta oppilaitoksiin, toiminut Yes-aluepäällikkönä, kouluttanut satoja opettajia yrittäjyyskasvatukseen, kouluttanut yrittäjyysvalmentajia. Sannan Mites bisnekset-blogi on yksi Suomen luetuimmista yrittäjyysblogeista.
  • Sanna toimii koulutuksenjärjestäjien kumppanina. Sanna on rakentanut koulutuskalentereita, moduloinut tutkintoja, vienyt yrittäjäkoulutusta verkkoon jo 15 vuotta sitten ja toiminut yrittäjyyden tutkintovastaavana.

”Toimin tutkinnonjärjestäjille, kesäyliopistoille, liitoille ja muille koulutuksenjärjestäjille luotettuna kouluttajakumppanina rautaisella ammattitaidolla. Erityisiä kehuja ja kiitoksia saan erittäin laadukkaista liiketoimintasuunnitelmista ja  kannattavuuslaskelmista, ajantasaisesta yrittäjyysosaamisesta, valmentavasta otteesta ja yrittäjyysasioiden sanoittamisesta helpoksi ja ymmärrettäväksi.”

Starttivalmennuksen perustaja

Sanna Olshin

”Yrityksen perustaminen on aina tulevalle yrittäjälle valtavan iso asia. On monta pohdittavaa seikkaa, kuten mitä lähteä myymään, mistä asiakkaat löytyvät, mikä on sopiva yritysmuoto ja mitä velvoitteita yrittäjyydestä syntyy.

Tieto on hajallaan, osin vanhentunuttakin ja yrityksen perustaja joutuu turhaan etsimään ”yhden luukun apua”. Maksuton yritysneuvonta kannattaa hyödyntää. Vieläkin kattavamman avun saa yrittäjyyden ammattitutkinnossamme, joka on vuoden mittainen valmennus asiantuntijayrittäjyyteen. Koulutuspäiviä on kerran kuussa ja koulutus on suunniteltu työssäkäyvälle asiantuntijalle. Koulutuksesta saa opit oman elinkeinon hankkimiseen, joten suosittelen koulustamme lämpimästi!

Jos kaipaat lyhyempää täsmäkoulutusta, olet tervetullut Skollan asiantuntijayrittäjäkoulutuksiin. Koulutan yrittäjyyttä myös yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suomessa yrittäjyyttä kouluttavilla on hyvin kirjava tausta. Harvalla on esimerkiksi korkeakoulututkintoa yrittäjyydestä, eikä kovinkaan moni yrittäjyyden kouluttaja ole toiminut itse päätoimisena yrittäjänä. Yrittäjäkoulutusten vaihteleva taso harmittaa yritysten perustajien puolesta, sillä yrittäjäkoulutukseen tullaan hakemaan nimenomaan yrittäjyysosaamista eli kyse on niinkin tärkeästä asiasta kuin tulevan yrittäjän tuloista ja taloudesta.

Moni yrittäjyyttä suunnitteleva asiantuntija kääntyykin juuri Starttivalmennuksen puoleen, kun kaipaa tietoa miten liikeideasta muotoillaan kannattava yritys, ja erityisesti kun kaivataan ymmärrystä talousosaamisesta ja laskelmista. Laskelmaohjaus on meillä priimaa! Saamme osallistujiltamme, yritysneuvojilta ja starttirahahakemusten käsittelijöiltä jatkuvasti kiitosta ohjaustyöstämme liiketoimintasuunnitelmien ja laskelmien tiimoilta.

Uskallankin rinta rottingilla todeta, että palvelen asiantuntijayrityksen perustajia erittäin vankalla ammattitaidolla, josta koulutuksiimme osallistujat hyötyvät valtavasti kun saavat jo suunnitteluvaiheessa asiantuntijayrittäjyyteen erikoistuneen ammattilaisen tiedot ja taidot avukseen.”

 

Sanna on valmistunut Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitokselta yrittäjyyden pääaineesta pk-yritysten kehittämisen koulutusohjelmasta yhteiskuntatieteiden maisteriksi. Lisäksi Olshinilla on yrittäjän ammattitutkinto, yritysneuvojan erikoisammattitutkinto, lähiesimiestyön ammattitutkinto, näyttötutkintomestarin ja opettajan pätevyys – ja lukuisia täydennyskoulutuksia.

Olshin on toiminut jo 20 vuotta yrittäjäkoulutusten ja yrittäjyyden kehittämisen parissa. Työurallaan Olshinilla on ollut tuhansia asiakkaita; pääosin yrityksen perustajia ja alkutaipaleella olevia tai kasvun kynnyksellä olevia pienyrittäjiä.

Vankka koulutus- ja työtausta yrittäjyyden parissa, omakohtainen yrittäjätausta ja intohimoinen suhtautuminen yrittäjyyteen elämäntyönä takaavat laadukkaan ja kattavan yrittäjäkoulutuksen!

Ota yhteyttä!

puhelin: 044 500 5255
sähköposti: sanna.olshin@starttivalmennus.fi