Skip to main content

Starttivalmennus Oy

Ota yhteyttä

Starttivalmennus tarjoaa yrittäjäkoulutusta ja yrittäjyyden kouluttajapalveluita

Starttivalmennuksen perustaja ja kouluttaja Sanna Olshin on yksi Suomen kokeneimmista ja osaavimmista yrittäjäkouluttajista, joka on ohjannut yrittäjyyteen 20 vuoden aikana yli 4000 yrittäjää!

Starttivalmennus Oy

  • v. 2017 perustettu koulutusalan yritys, jonka toiminta perustuu yrittäjä Sanna Olshinin yrittäjäkoulutusosaamiseen
  • Sanna on kouluttanut lukuisten eri toimialojen yrittäjäkoulutuksia, erikoistunut viime vuosina yhä vankemmin asiantuntijayrittäjyyteen
  • Toteuttaa kaikki yrittäjäkoulutukset verkkototeutuksia
  • Lyhytkoulutuksemme löydät Skollan asiantuntijakoulutusten koulutuskalenterista. Sannan yrittäjäkoulutuksiin voit osallistua myös kouluttajakumppaneiden koulutustarjonnan kautta
  • Yrittäjyyden ammattitutkinnot toteutamme yhdessä tutkinnonjärjestäjien kanssa
  • Erityisiä kehuja ja kiitoksia saamme erittäin laadukkaista liiketoimintasuunnitelmista ja  kannattavuuslaskelmista, ajantasaisesta yrittäjyysosaamisesta, valmentavasta otteesta ja yrittäjyysasioiden sanoittamisesta helpoksi ja ymmärrettäväksi.
  • Koulutuksenjärjestäjille tarjoamme luotettavan kouluttajakumppanin: ajantasaisen yrittäjyyssubstanssin ja pedagogisesti taitavan kouluttajan

Starttivalmennuksen perustaja

Sanna Olshin

”Yrityksen perustaminen on aina tulevalle yrittäjälle valtavan iso asia. On monta pohdittavaa seikkaa, kuten mitä lähteä myymään, mistä asiakkaat löytyvät, mikä on sopiva yritysmuoto ja mitä velvoitteita yrittäjyydestä syntyy.

Tieto on hajallaan, osin vanhentunuttakin ja yrityksen perustaja joutuu turhaan etsimään ”yhden luukun apua”. Maksuton yritysneuvonta kannattaa hyödyntää. Vieläkin kattavamman avun saa yrittäjyyden ammattitutkinnossamme, joka on vuoden mittainen valmennus asiantuntijayrittäjyyteen. Koulutuspäiviä on kerran kuussa ja koulutus on suunniteltu työssäkäyvälle asiantuntijalle. Koulutuksesta saa opit oman elinkeinon hankkimiseen, joten suosittelen koulustamme lämpimästi!

Jos kaipaat lyhyempää täsmäkoulutusta, olet tervetullut Skollan asiantuntijayrittäjäkoulutuksiin. Koulutan yrittäjyyttä myös yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suomessa yrittäjyyttä kouluttavilla on hyvin kirjava tausta. Harvalla on esimerkiksi korkeakoulututkintoa yrittäjyydestä, eikä kovinkaan moni yrittäjyyden kouluttaja ole toiminut itse päätoimisena yrittäjänä. Yrittäjäkoulutusten vaihteleva taso harmittaa yritysten perustajien puolesta, sillä yrittäjäkoulutukseen tullaan hakemaan nimenomaan yrittäjyysosaamista eli kyse on niinkin tärkeästä asiasta kuin tulevan yrittäjän tuloista ja taloudesta.

Moni yrittäjyyttä suunnitteleva asiantuntija kääntyykin juuri Starttivalmennuksen puoleen, kun kaipaa tietoa miten liikeideasta muotoillaan kannattava yritys, ja erityisesti kun kaivataan ymmärrystä talousosaamisesta ja laskelmista. Laskelmaohjaus on meillä priimaa! Saamme osallistujiltamme, yritysneuvojilta ja starttirahahakemusten käsittelijöiltä jatkuvasti kiitosta ohjaustyöstämme liiketoimintasuunnitelmien ja laskelmien tiimoilta.

Uskallankin rinta rottingilla todeta, että palvelen asiantuntijayrityksen perustajia erittäin vankalla ammattitaidolla, josta koulutuksiimme osallistujat hyötyvät valtavasti kun saavat jo suunnitteluvaiheessa asiantuntijayrittäjyyteen erikoistuneen ammattilaisen tiedot ja taidot avukseen.”

 

Sanna on valmistunut Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitokselta yrittäjyyden pääaineesta pk-yritysten kehittämisen koulutusohjelmasta yhteiskuntatieteiden maisteriksi. Lisäksi Olshinilla on yrittäjän ammattitutkinto, yritysneuvojan erikoisammattitutkinto, lähiesimiestyön ammattitutkinto, näyttötutkintomestarin ja opettajan pätevyys – ja lukuisia täydennyskoulutuksia.

Olshin on toiminut jo 20 vuotta yrittäjäkoulutusten ja yrittäjyyden kehittämisen parissa. Työurallaan Olshinilla on ollut tuhansia asiakkaita; pääosin yrityksen perustajia ja alkutaipaleella olevia tai kasvun kynnyksellä olevia pienyrittäjiä.

Vankka koulutus- ja työtausta yrittäjyyden parissa, omakohtainen yrittäjätausta ja intohimoinen suhtautuminen yrittäjyyteen elämäntyönä takaavat laadukkaan ja kattavan yrittäjäkoulutuksen!

Ota yhteyttä!

puhelin: 044 500 5255
sähköposti: sanna.olshin@starttivalmennus.fi