Starttivalmennus Oy

Ota yhteyttä

Starttivalmennus tarjoaa koulutusta yrityksen perustajille ja tuoreille yrittäjille.

Kouluttajamme ovat kokeneita ammattilaisia ja aina yrittäjiä itsekin! Tavoitteemme on antaa yrittäjille valmiudet kannattavaan liiketoimintaan.

Starttivalmennus Oy

  • Tarjonnassamme on tutkintokoulutuksia yrittäjille sekä esihenkilöille sekä pian luvassa on myös laaja tarjonta lyhytkoulutuksia liiketoiminnan tueksi
  • Verkkokoulutuksiimme voi osallistua ympäri Suomea
  • Starttivalmennus on yrityksenä uusi, mutta kokenut tiimimme on kouluttanut jo tuhansia yrittäjiä ja esimiehiä

Yrittäjän tarina

- Sanna Olshin

Yrityksen perustaja Sanna Olshin on valmistunut Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitokselta yrittäjyyden pääaineesta pk-yritysten kehittämisen koulutusohjelmasta yhteiskuntatieteiden maisteriksi. Lisäksi Olshinilla on yrittäjän ammattitutkinto, yritysneuvojan erikoisammattitutkinto ja opettajan pätevyys, sekä lukuisia täydennyskoulutuksia.

Olshin on toiminut jo 20 vuotta yrittäjäkoulutusten ja yrittäjyyden kehittämisen parissa. Työurallaan Olshinilla on ollut jo 4000 yrittäjäasiakasta; pääosin yrityksen perustajia ja alkutaipaleella olevia tai kasvun kynnyksellä olevia pk-yrittäjiä.

Vankka koulutus- ja työtausta yrittäjyyden parissa ja omakohtainen yrittäjätausta takaavat laadukkaan ja kattavan yrittäjäkoulutuksen niin yritystoimintaa suunnitteleville, kuin pidempään yrittäjänä toimineille.

Ota yhteyttä!

puhelin: 044 500 5255
sähköposti: sanna.olshin@starttivalmennus.fi