Tarvitsetko y-tunnuksen laskuttamista varten?
Harkitsetko yrityksen ostamista?
Muuttuuko harrastuksesi liiketoiminnaksi?
Tai haluatko yrittää palkkatyön tai opintojen ohella?

Starttivalmennus
Auttaa yrittämään!

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa

Yrittäjäkoulutus verkossa on tarkoitettu sinulle, joka pohdit yrittäjyyttä tai toimit jo yrittäjänä ja haluat kehittää liiketoimintaasi ja sinulta puuttuu kaupallinen koulutus. Koulutuksen tavoitteena on auttaa yritystoimintaa harkitsevia ja jo yrittäjänä toimivia suunnittelemaan ja toteuttamaan kannattavaa liiketoimintaa. Mukaan pääset non stop-periaatteella ympäri vuoden. Yrittäjäkoulutus toteutuu kokonaan verkossa. Verkkotapaamisten kesto on á 2h ja tapaamisia on maks. 2 kertaa kuukaudessa, jolloin koulutus sopii mainiosti niin kokopäiväisille yrittäjille, sivutoimisille yrittäjille kuin myös työssäkäyville yrittäjyyttä harkitseville. Koulutukseen sisältyy henkilökohtaista liiketoiminnan ohjausta. Yrittäjän ammattitutkinto verkossa -koulutuksen kesto on noin yksi vuosi.

 

Yrittäjän ammattitutkinto verkossa, koulutusta yrittäjille, yrittäjyyskurssi, Starttivalmennus.

Koulutuksessa on kaksi linjaa:

A) Yritystoimintaa pohtivat ja suunnittelevat saavat apua näihin asioihin:

 • oman osaamisen tuotteistaminen liikeideaksi
 • asiakaskohderyhmän määrittäminen
 • markkinointi ja myynti
 • hinnoittelu
 • yritysmuodon valinta
 • verotus ja arvonlisäverotus
 • rahoitus ja kannattavuus
 • yrittäjän velvoitteet
 • yrittäjän sosiaaliturva
 • verkostojen luominen
 • yrityksen perustaminen
 • starttirahan hakeminen

Koulutuksessa laaditaan liiketoimintasuunnitelma ja kannattavuuslaskelmat, jotka käyvät starttirahahakemuksen ja muiden rahoitushakemusten liitteiksi.

Tutkintoon sisältyy kaksi pakollista tutkinnon osaa: Yritystoiminnan suunnittelu ja yritystoiminnan käynnistäminen. Lisäksi valitaan yksi näistä tutkinnon osista: tuotteistaminen, myynti ja markkinointi, taloushallinto, sähköinen liiketoiminta tai henkilöstöhallinto.

Yritystoiminnan suunnittelun linjalle osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista yrittäjyydestä. Koulutus sopii sinulle, mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai olet ostamassa toimivaa yritystä.

B) Jo yrittäjänä toimivat saavat apua mm. näihin asioihin:

 • liikeidean terävöittäminen ja liiketoiminnan tehostaminen
 • oman yritystoiminnan kehittämiskohteiden tunnistaminen
 • asiakkuuksien hoitaminen, uusasiakashankinta ja näkyvyyden parantaminen
 • sopivan yritysmuodon valinta ja verosuunnittelu
 • talouden seuranta, kassanhallinta ja rahoitus
 • yritystoiminnan kasvattaminen ja esimiestyö

Koulutuksessa laaditaan yrityksen kehittämissuunnitelma ja kannattavuuslaskelmat, jotka käyvät rahoitushakemusten liitteiksi.

Tutkintoon sisältyy yksi pakollinen tutkinnon osa: Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen. Lisäksi valitaan kaksi tutkinnon osaa: tuotteistaminen, myynti ja markkinointi, taloushallinto, sähköinen liiketoiminta tai henkilöstöhallinto.

Yritystoiminnan kehittämisen linjalle osallistumiselle ihanteellisin aika on 1-3 vuotta yrityksen perustamisesta tai kun olet toiminut sivutoimisena yrittäjänä ja olet siirtymässä kokopäiväiseksi tai haluat muutoin uutta buustia liiketoiminnalle.

Yrittäjyyskurssi verkossa

Käytössä on nykyaikainen verkko-oppimisympäristö, johon saat tunnukset. Verkkotapaamisiin eli webinaareihin voit osallistua myös älypuhelimella, jolloin osallistuminen ei ole tiettyyn paikkaan sidottua. Yrittäjyyskurssi verkossa ei edellytä erityisiä tietoteknisiä taitoja. Koulutusta ei suoriteta vain itsenäisesti opiskelemalla, vaan sinulla on oma valmentaja, joka on kokenut kouluttaja ja aina yrittäjä itsekin.

Koulutuksen aikana suoritetaan yrittäjän ammattitutkinto. Tutkinto toteutetaan yhteistyössä Novida ammattiopiston kanssa. Monilla alueilla Suomessa starttirahan saamisen kriteerinä on suoritettu yrittäjä kurssi tai yrittäjä koulutus. Tästä verkkokoulutuksesta saat todistuksen yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisesta. Valmennuksen hinta on 390€, joka on yrityksen kirjanpidossa verovähennyskelpoinen kustannus. Hinta laskutetaan kahdessa erässä. Tutkinnon suorittamisen jälkeen on mahdollista hakea Koulutusrahaston 400 euron ammattitutkintostipendiä.

Tutustu koulutuksen sisältöön ja avaa ohjelma pdf-tiedostona tästä.

Ilmoittautuminen
Koulutukseen on jatkuva haku. Pääset mukaan ilmoittautumiskuukautta seuraavan kuukauden alussa. Ilmoittautuminen tapahtuu Novida ammattiopistoon tämän linkin kautta. Valitse listasta yrittäjän ammattitutkinto - tuottoa ja tehoa, verkko-opintoina!

Jos haluat lisätietoja kurssista, lähetä viesti suoraan kouluttajalle.

3 + 7 =

Koulutusta yrittäjille, alkaville yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville

Starttivalmennus Oy

Sanna Olshin

info@starttivalmennus.fi

044 500 5255

kommandiittiyhtiön perustaminen, osuuskunnan perustaminen, tmi perustaminen, yrityksen liiketoimintasuunnitelma, avoin yhtiö perustaminen