Tarvitsetko y-tunnuksen laskuttamista varten?
Harkitsetko yrityksen ostamista?
Muuttuuko harrastuksesi liiketoiminnaksi?
Tai haluatko yrittää palkkatyön tai opintojen ohella?

Starttivalmennus
Auttaa yrittämään!

Peruutus- ja maksuehdot

Peruutus- ja maksuehdot

1. Starttivalmennus-verkkokurssin 4kk ja selkokielisen verkkokurssin 4kk hinta on 400€ (sis. alv. 24%) / henkilö. Ilmoittautuneille lähetetään lasku sähköpostitse. HUOM! Sitova ilmoittautuminen starttivalmennukseen tapahtuu maksamalla koulutusmaksu. Maksu on yrityksen kirjanpidossa verovähennyskelpoinen kustannus.

Yrittäjän ammattitutkintokoulutus on valtion tukemaa. Yrittäjän ammattitutkinto on päätoimisille yrittäjille oppisopimuskoulutuksena maksutonta. Omaehtoisena hinta on 390€. Maksun laskuttaa koulutuksen alettua yhteistyöoppilaitos. Maksu on yrityksen kirjanpidossa verovähennyskelpoinen kustannus.

2. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautumisen peruu maksun maksamisen jälkeen, veloitetaan 50% koulutusmaksusta. Ilmoittautumisen peruminen ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen: info@starttivalmennus.fi

3. Yrittäjän ammattitutkinnon lähitoteutuksen minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä. Mikäli ilmoittautuneita on vähemmän, ilmoittautuneille ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta henkilökohtaisesti.