Skip to main content

Koulutukset

Ota yhteyttä

Koulutuskalenteri

Starttivalmennuksen asiantuntijayrittäjyyden lyhytkoulutukset (1h-1pvä) löydät Skollan koulutuskalenterista.

Koulutuspäivät toteutuvat Zoomilla. Osallistua voit joko livenä tai katsomalla tallenteen jälkikäteen.

Syksyn 2022 tarjonta:

Asiantuntijayrityksen perustaminen 1 pvä –Asiantuntijoille, jotka harkitsevat sivu- tai päätoimisen yrityksen perustamista. Päivä antaa kokonaiskäsityksen siitä, mihin asioihin yrittäjäksi lähteminen vaikuttaa, miten yritys perustetaan ja miten omaa liikeideaa kannattaa lähteä viemään eteenpäin.

Asiantuntijayrityksen perustamislaskelma (kevyt) 2 h – Asiantuntijoille, jotka harkitsevat sivu- tai päätoimisen yrityksen perustamista ja haluavat alustavalla tasolla selvittää onko liikeideassa mahdollisuuksia kannattavaan yritystoimintaan. Kevyt laskelma käy työkaluksi kannattavuuden hahmottamiseksi. Osallistujat saavat Excel-laskelmapohjan käyttöönsä.

Asiantuntijayrityksen perustamislaskelma (kattava) 1 pvä – Asiantuntijoille, jotka ovat lähdössä sivu- tai päätoimisiksi yrittäjäksi ja haluavat selvittää paljonko yrityksen perustaminen maksaa, mistä voi hakea rahoitusta, mitä kuluja yritystoiminnasta syntyy, paljonko on oltava myyntiä, jotta toiminnasta saadaan kannattavaa ja miten tulos kehittyy 3. vuodessa. Lisäksi koulutuksessa saa opit kassabudjetin laatimiseen (edellytetään usein starttirahan hakemisessa). Kattava laskelma käy omaksi työkaluksi ja starttirahahakemuksen ja lainahakemuksen liitteeksi. Osallistujat saavat Excel-laskelmapohjan käyttöönsä.

Koulutukset sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa yrittäjäkoulutustaustaa tai osaamista laskelmien laatimisesta. Koulutuksista hyötyvät erityisesti osallistujat, joille yrittäjyys on vierasta, mutta jotka ovat kiinnostuneita viemään omaa liikeideaa eteenpäin.