Kouluttajat

Ota yhteyttä

Starttivalmennuksen kouluttajat ovat kokeneita ammattilaisia ja aina yrittäjiä itsekin.

Tutustu ammatitaitoisiin kouluttajiimme!

Kouluttajien kokemuksia Starttivalmennuksesta

“Starttivalmennus on yksi parhaita yhteistyökumppaneita, joita olen kouluttajan urallani kohdannut. Koulutuksia koskevat käytännön asiat sujuvat jouhevasti eikä mitään tarvitse ihmetellä. Koulutuksiin osallistuneet ovat ainakin minun asiani kohdalla olleet motivoituneita ja ilahduttavan valmiita hyödyntämään oppeja työssään tavalla tai toisella.”

Hanna Takala, ZentoStarttivalmennuksen kouluttaja

“Starttivalmennuksen kautta kouluttaminen on sujunut erinomaisesti. Koulutusryhmistä ja -kokonaisuuksista saa hyvät etukäteistiedot, sekä koulutuksen jälkeen arvokkaat palautteet, joiden avulla voi kehittää toimintaa eteenpäin. Viestintä pelaa loistavasti!”

Juho Liljeroos, Kasvuasiaintoimisto Kansleri OyStarttivalmennuksen kouluttaja

“Starttivalmennuksen kouluttajana olen iloinen siitä, että ryhmät ovat aina olleet täynnä upeita koulutettavia. Ryhmäläiset ovat todella innoissaan oppimaan uutta myynnistä ja haluavat syventää omaa osaamistaan.

Starttivalmennus on hyvin hoitanut kouluttajan suuntaan viestinnän ja ohjeistukset. Olen myös saanut tukea etäkoulutuksiin, jonka merkitys korona-aikana on ollut erittäin suuri. Koulutukset on hyvin organisoitu ja sisällöt selkeät. Starttivalmennus varmistaa, että sisällöt vastaavat tutkinnon osa-alueita ja tämä on minulle kouluttajana erinomainen tuki. Näin varmistamme yhdessä koulutusten laadun. Sannan ote on erittäin ammattitaitoinen. Kouluttajana koen koulutusten laadun olevan ykkösasia ja Sannan luotsaamana siihen voi luottaa.”

Linda Asikainen, Myyntituli OyStarttivalmennuksen kouluttaja

Kouluttajat

Sanna Olshin

TOIMITUSJOHTAJA, YRITTÄJÄ, YTM YRITTÄJYYS, OPETTAJA PED., YRITYSNEUVOJA

Sanna on valmentanut lähes 20 vuoden aikana tuhansia eri elinkaaren vaiheessa olevia pk-yrittäjiä. Erityisosaaminen: yritystoimintaa suunnittelevien ja alkutaipaleella olevien yritysten liiketoiminnan kehittäminen. Sanna toimii tämän koulutusohjelman vastuukouluttajana ja yritysvalmentajana.

Leena Lemola

YRITTÄJÄ, VTM, OPETTAJAN PED.

Leenalla on yli 20 vuoden kokemus kouluttajan, konsultin ja johdon tehtävistä. Työkokemusta on kertynyt koulutussektorin lisäksi meri- ja paperiteollisuudesta, käännös- ja lokalisointialalta, rahoitussektorilta ja HR-konsultoinnista. Leenan osaamisaloja ovat mm. yritystoiminnan aloittamiseen, pk-yritysten liiketoiminnan kehittämiseen, asiakaslähtöisten palvelujen parantamiseen, tuotekehitykseen sekä strategiatyöskentelyyn ja henkilöstö- ja osaamisen johtamiseen liittyvät aiheet. Käytännönläheisessä, oivalluttavassa sparrauksessa ja kouluttamisessa Leena hyödyntää mm. palvelumuotoilun metodeja.

Niina Palmunen

YRITTÄJÄ, TRADENOMI (YAMK), YHTEISÖPEDAGOGI (AMK), OPETTAJA, YRITYSNEUVOJA

Niina on yrityksen perustamisen ja kehittämisen vahva osaaja, joka on reilun 10 vuoden yrittäjäuransa aikana kouluttanut jo tuhansia yrityksen perustamista suunnittelevie ja muutaman vuoden toimineita yrittäjiä. Lähes kaikki toimialat ovat Niinalle tuttuja. Vahvuuksia ovat tuotteistaminen, asiakasvalinta ja liiketoimintamallin hiominen kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Linda Asikainen

TOIMITUSJOHTAJA, CO-FOUNDER
Myyntituli Oy

Linda on kokenut kouluttaja, joka on valmentanut, rekrytoinut ja johtanut satoja myyjiä. Linda on kasvattanut myyntiä niin pörssiyhtiössä kuin pk-sektorillakin. Lindan intohimo on valjastaa teknologia osaksi myyntiprosessia ja auttaa myyjiä tulkitsemaan sekä toimimaan datan tuomien tulosten mukaisesti. Suurin ilo ja liekki Lindaan syttyy, kun hän on pystynyt auttamaan koulutettaviaan nousemaan uudelle tasolle - löytämään itsestään uusia vahvuuksia ja voimavaroja. Linda työskentelee edelleen päivittäin kouluttamiensa aiheiden parissa miehensä kanssa perustamassaan myyntialan yhtiössä.

Hanna Takala

MEDIANOMI
Zento

Hanna Takala toimii Zentossa sosiaalisen median asiantuntijana. Hannalla on jo 10 vuoden vankka kokemus someviestinnästä ja sen valmennuksesta. Hannan erityisosaamista on asiantuntijaviestintä ja henkilöbrändäys. Hanna auttaa sinua asiantuntijanbrändin rakentamisessa: sisällössä, sopivien digitaalisten työkalujen valinnassa ja viestinnän kohdentamisessa.

Juho Liljeroos

TOIMITUSJOHTAJA, YRITTÄJÄ, DI TIETOJOHTAMINEN, DESING MANAGEMENT JA PALVELUMUOTOILU
Kasvuasiaintoimisto Kansleri Oy

Juho on myynnin ja palvelumuotoilun asiantuntija ja kokemusmies, joka on kouluttanut palvelumuotoilua niin oppilaitoksissa, järjestöissä kuin yksittäisissä yrityksissä. Juhon opeilla pääset tuotteistamaan ja hiomaan paitsi oman yrityksesi prosesseja, myös ymmärtämään potentiaalisten asiakasyritysten liiketoimintaa.

Niina Sainius

Tarja Lindholm

YRITTÄJÄ, DI, OPETTAJAN PED.

Tarjalla on omakohtaista kokemusta sekä prosessi-insinöörinä että ostopäällikkönä toimimisesta, kuin myös erilaisista projekteista yhteensä 20 vuoden ajalta. Vuodesta 2012 hän on toiminut päätoimisesti kouluttajana. Tarjan käytännönläheiset koulutukset auttavat oivaltamaan, minkälaiset asiat vaikuttavat yrityksen tuottavuuteen, tehokkuuteen ja kannattavuuteen. Kannustava johtaminen, sujuvat systeemit, Lean-ajattelu sekä koko toimitusketjun hallinta ovat koulutusten keskeisiä teemoja.

Inga Koskinen

LAKIMIES, YRITTÄJÄ, OTK, VT

Inga on erittäin kokenut kouluttaja ja valmentaja. Ingalla on yli 30 vuoden kokemus asiakirjojen laatimisesta, riitojen hoitamisesta, sovintojen edistämisestä sekä valmentamisesta sopimus- ja työsuhdeasioissa. Lisäksi Inga on suorittanut erillisen aineenopettajan opinnot, tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon ja Asianajaliiton sovittelijakoulutuksen. Inga on toiminut lakimiehenä myös valtakunnallisessa yrittäjäjärjestössä ja pankissa. Ingan käytännönläheisten valmennusten tavoitteena on ristiriitojen välttäminen ja sopimusten hyödyntäminen yrityksen liiketoiminnassa. Ingan esikoistietokirja Sovi – älä riitele, menestyvän sopimuksen perusteet ilmestyy syksyllä 2020.

Taina Norha

TOIMITUSJOHTAJA, YRITTÄJÄ, KTM

Taina Norha on pitkän työuran kokenut kouluttaja. Hänen työkokemuksensa on sekä kansainvälisistä suuryrityksistä lähes parin vuosikymmenen ajalta (Nokia, IBM) kuin pk-yrityksistäkin. Taina kouluttaa johtamiskoulutuksia, markkinointia ja viestintää, sekä konsultoi ja kouluttaa pk-yrityksiä käytännönläheiseen digimarkkinointiin. Tainan erinomaista palautetta saaneisssa koulutuksissa tarjoillaan uusia näkökulmia myös jo tuttuihin aihepiireihin.

Maarit Levo

YRITTÄJÄ, TRADENOMI, KIRJANPITÄJÄ, YRITYSNEUVOJA

Maarit on taloushallinnon osaaja, joka on 10 vuoden yrittäjäuransa aikana keskittynyt erityisesti pienten yritysten kirjanpitoon ja yritysneuvontaan. Maaritille on kertynyt osaamista eri yritysmuodoista. Maaritilla on käytännönläheinen tapa kouluttaa ja ohjata yrittäjiä taloushallinnon saloihin. Maarit täydentää osaamistaan HTM (finanssioikeus)-opinnoilla.

Päivi Jormalainen

Teemu Elomaa

PARTNER, PROJEKTIJOHTAJA, LEAN-ASIANTUNTIJA
Lean5 Europe Oy

Teemun ydinosaamista on Lean-menetelmien kouluttaminen ja konkreettinen prosessien kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa mitattavin tuloksin. Kouluttajana Teemu on selkeä ja vuorovaikutteinen. Lukuisten eri toimialojen kehittämishankkeiden vetovastuullisena Teemulla on todella kattava kokemus projektinhallinnasta, henkilöstön muutosjohtamisesta, esimies- ja johtoryhmävalmennuksista, prosessien kehittämisestä ja tuottavuuden jatkuvasta parantamisesta.

Toivo Koski

TOIMITUSJOHTAJA, YRITTÄJÄ, KTT, DI

Toivo on palkittu talouskouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan suunnittelusta, sisäisestä ja ulkoisesta laskentatoimesta, rahoituksesta ja pääomasijoitustoiminnasta asiakkainaan pörssi- ja pk-yrityksiä. Toivo on toiminut useiden yritysten hallituksen jäsenenä, pääomasijoitusrahaston sijoitusjohtajana sekä Helsingin Kauppakorkeakoulun Yrittäjyyden maisteriohjelman johtajana. Hän kouluttaa mm. Kauppakamarin Business Controller-, Toimitusjohtaja- ja Hyvä hallitusjäsen- kursseilla, Aalto yliopiston, Tampereen kesäyliopiston ja Jyväskylän yliopiston täydennyskoulutus ja MBA-kursseilla.

Antti Bang

YKSITYISPANKKIIRI, YRITTÄJÄ, B. ENG

Antti on toiminut 15 vuoden aikana monissa myynnin ja johtamisen eri tehtävissä. Myyntikentältä haettu kokemus ja ymmärrys myynnistä on johdattanut vaativiin liiketoiminta-alueiden johtoon ja myyntitiimien vetämiseen. Taustalta löytyy niin pörssi- kuin perheyrityksiä. Viimeiset viisi vuotta on kulunut yrittäjänä sijoitustuotteiden parissa.

Ulla Lövholm

HENKILÖSTÖKONSULTTI, VALMENTAJA, YRITTÄJÄ

Ullalla on 30 vuoden vankka kokemus henkilöstöjohtamisesta ja sen käytäntöön viemisessä. Jokaiselle ihmiselle löytyy se sopiva työ ja työpaikka, jossa hän menee täysillä mukaan ja tekee innolla töitä. Ulla auttaa yrittäjää rakentamaan yritykseen käytännönläheiset henkilöstöprosessit sekä pitämään itsestään hyvää huolta.

Tuija Aro

VALMENNUSJOHTAJA, COACH, FIL.MAIST., PALAUTUMISOHJAAJA

Tuijalla on 15 vuoden kokemus asiantuntijoiden, esimiesten ja johdon vaativien valmennusprosessien kokonaisvaltaisesta tuottamisesta yrityksille ja organisaatioille. Liiketoiminnan ja asiantuntijaorganisaation johtaminen ja kehittäminen niin yksityisellä, kuin julkisellakin sektorilla on ollut ydintekemisten joukossa. Tuijalla on myös monimuotoinen kokemus muutostilanteiden yksilö- ja ryhmävalmennuksista johdolle, esimiehille ja organisaation työntekijöille. Hänellä on vahvuutena monipuolinen psykologinen osaaminen ihmisten erilaisuuteen, motivaatioon ja stressikäyttäytymiseen liittyen. Interaktiviivisuus ja yhdessä tekeminen on jokaisen valmennuksen kulmakivi – tehokkuus, mielenkiinto ja motivointi oppia uutta tulevat kuin itsestään.

Tule mukaan tiimiin!

Omaatko alaltasi vankan työkokemuksen sekä alan koulutuksen, sinulla on jo kouluttamis- / valmennuskokemusta ennestään ja haaveilet uusista haasteista.

Laita avoin hakemus osoitteeseen sanna.olshin(at)starttivalmennus.fi, niin jutellaan lisää.

Ota yhteyttä