Yritystoimintaa suunnitteleville ja alkaville yrittäjille

Verkossa:
starttivalmennus

Starttivalmennuksen verkkokurssit ovat tehokkaita ja kattavia yrittäjäkursseja yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyyden alkutaipaleella oleville iästä, koulutus- ja työtaustasta, toimialasta tai asuinpaikasta riippumatta. Olipa tavoitteenasi kokoaikainen tai sivutoiminen yrittäjyys, saat valmennuksesta tarvittavat tiedot. Valmennukset ovat suomenkielisiä. Lataa esite tästä. HUOM! Uutta syksyllä 2018: maahanmuuttajataustaisille oma selkokielinen yrittäjyyden verkkokurssi.

Voit aloittaa kurssin silloin kun sinulle parhaiten sopii: uudet starttivalmennukset alkavat verkossa jokaisen kuukauden alussa eli pääset aloittamaan jo ilmoittautumiskuukauttasi seuraavan kuukauden kurssilla. Kesto 4 kk. Verkkokurssille osallistuminen ei edellytä erityisiä teknisiä taitoja, vaan perustaidot riittävät. Tarvitset joko älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja internetyhteyden. Kurssi ei ole itsenäisesti suoritettava aineistopankki, vaan kurssilla on livewebinaareja eli verkkotapaamisia, erilaisia liiketoiminnan suunnittelua tukevia tehtäviä ja oma valmentajasi auttamassa sinua ja antamassa myös henkilökohtaista ohjausta. Näin saat parhaat opit yrittäjyydestä.

Kurssi on todellinen tehopaketti: Starttivalmennuksessa käydään kattavasti läpi kaikki yrityksen perustamisessa huomioitavat seikat. Saat henkilökohtaista verkko-ohjausta liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelmien laatimiseen. Voit laittaa liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelmat liitteiksi starttirahahakemukseen ja muiden rahoittajien (mm. pankki, Finnvera, Ely, Leader) rahoitushakemuksiin.

Starttivalmennuksen sisältö:
• Omasta osaamisesta liikeidea
• Markkinat, asiakaskohderyhmät, kilpailutilanne, yhteistyökumppanit
• Myynti ja markkinointi
• Yritysmuodon valinta. Verotuksen ja arvonlisäverotuksen perusteet
• Kannattava liiketoiminta: hinnoittelu, kannattavuuslaskenta, rahoitus
• Yrittäjän velvoitteet
• Yrityksen perustamistoimet
• Yrittäjän sosiaaliturva

Saat kaiken tämän:
oma valmentaja, joka on aina kokenut kouluttaja ja yrittäjä itsekin
henkilökohtaista ohjausta yritysidean hiomiseen ja liiketoimintasuunnitelman ja kannattavuuslaskelman laatimiseen
tunnukset uudenaikaiseen verkko-oppimisympäristöön
todistuksen starttirahaa varten yrittäjäkoulutuksen suorittamisesta

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Kurssin hinta on 400€ (sis. alv. 24%) per osallistuja. Kurssimaksu on verovähennyskelpoinen kustannus.
Peruutus- ja maksuehdot

Lähitoteutus:
Yrittäjän ammattitutkinto

Seuraava ryhmä alkaa Liedossa 16.1.2019

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet joko alkutaipaleella oleva tai jo pidempään toiminut yrittäjä ja haluat kehittää yritystoimintaasi. Saat lisäoppia myyntiin, internetmarkkinointiin, verosuunnitteluun, kannattavuuslaskentaan, kassanhallintaan, kirjanpidon raporttien tulkitsemiseen ja hyödyntämiseen, ajankäytön hallintaan ja johtamiseen. Kouluttajinasi toimivat kokeneet liiketalouden ammattilaiset, jotka ovat aina yrittäjiä itsekin. Lataa ohjelma aikatauluineen tästä.

Koulutuksen toteutus:

• vuoden aikana 15 lähi-iltaa (klo 16.30-20.30) Liedossa kerran kuukaudessa
• henkilökohtaista yritystoiminnan ohjausta
• tunnukset verkko-oppimisympäristöön
• jäsenyys Starttivalmennuksen suljettuun keskustelufoorumiin, josta saat apua ja ohjausta myös koulutuksen päättymisen jälkeen
• liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat rahoitushakemusten liitteiksi
• tutkintotodistus yrittäjän ammattitutkinnon suorittamisesta

Hinta:

Koulutus on kokopäiväisille yrittäjille oppisopimuksella toteutettuna maksuton. Omaehtoisena koulutuksen hinta on 250€. Tutkinnon suorittamisen jälkeen on mahdollista hakea Koulutusrahaston 400 euron ammattitutkintostipendiä. Yhteistyökumppanina tutkinnossa toimii Novida ammattiopisto.

Ilmoittautuminen täällä.